Silivri'de kar lapa lapa yağıyor

İstanbul'da kar şehri terk etti derken Siivri'de lapa lapa yağan kar vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Şehir merkezi dahil Gümüşyaka ve Büyükçavuşlu'da yağan kar, ortaya kartpostallık görüntülerin oluşmasına sebep oldu

Silivri'de kar lapa lapa yağıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul’da kar şehri terk etti derken Siivri’de lapa lapa yağan kar vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Şehir merkezi dahil Gümüşyaka ve Büyükçavuşlu’da yağan kar, ortaya kartpostallık görüntülerin oluşmasına sebep oldu.

Sabah saatlerinde yağan yağmurun ardından aniden bastıran ve giderek şiddetini arttıran kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Büyükçavuşlu mahallesinde yağan kar sebebiyle köy minibüsleri çalışamaz duruma geldi. Silivri merkezde de lapa lapa yağan kar, yolda yürüyen vatandaşları adeta kardan adama döndürdü. Kimi vatandaş kar yağışını fotoğraflandırırken kimide işyeri içerisinden kar yağışı izledi.

Öte yandan Afet koordinasyon merkezi de Silivri için uyarıda bulunarak Bugün ve gece saatlerinde buzlanma beklenildiğini belirterek vatandaşları olumsuzluklara karşı uyardı.

Haberin video görüntüsü için alternatif link