SİYAD 'vefa gecesi'nde bir araya geldi

Silivri İmam Hatipliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri, derneğe bugüne kadar katkı sağlamış birçok isimle 'vefa gecesinde' bir araya geldi.

SİYAD 'vefa gecesi'nde bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Adsom Döner’de bir araya gelen dernek yöneticileri, derneğin kuruluşundan bu yana katkı sağlamış birçok isimle vefa yemeğinde bir araya geldi. Emeği geçen isimlere tablo hediye edildi.

Programın açılış konuşmasını dernek Başkanı Şerafettin Yıldırım gerçekleştirdi. Yıldırım konuşmasında “Bin bir zorluklarla iyi şeyler yaptığımıza inanıyorum. Sizlerin desteğiyle birçok zorluğun üstesinden geldik, gelmeye de devam ediyoruz. El birliğiyle derneğimizin çalışmalarını daha da ileriye taşıyacağız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.”dedi.

Programa, Dernek başkanı Şerafettin Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri , ,Derneğin kurucu başkan Fuat Yıldız, Silivri Ağır Ceza mahkemesi Başkanı Abdullah Özer, Silivri Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, SGK müdürü Mehmet Kayalı, SİAD başkanı Hakan Kocabaş SİAD başkan yardımcısı Mesut Söylet, Türkiye Gençlik Vakfı Silivri Temsilciliğini alan Salim Çavdar, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, ak parti meclis üyeleri Osman Umuç, Tamer Şişman, Mustafa Türker, imam hatip koordinasyon başkanı Hazım Aras, Silivri Devlet Hastanesi başhekimi Sadık Balcı, Silivri Devlet Hastanesi müdürü Bülent Çelikturk, Silivri Müftüsü İdris Çatmakaş, İHH Silivri Şube Başkanı Bilal Erel, İHH Teşkilatlanma Başkanı Mikail Yıldırım, Eğitim Bir Sen başkanı Yusuf Güven, Sağlık -sen başkanı Ömer Lapanta, İlim yayma cemiyeti başkanı Özkan Kılbaş, Anadolu gençlik Derneği başkanı Rıdvan Ersoy, Toçbirsen başkanı Sezgin Çavdar, okul müdürleri ve birçok isim katıldı.

Program Silivri Müftüsü İdris Çatmakaş’ın yapmış olduğu dua ile sona erdi.