Şoförler isyanda 'Arabalarımızı havadan mı uçuralım'

Klassis –Parkköy hattında servis yapan minibüsçü esnafı, İSKİ tarafından yapılan çalışmalara isyan ederek 'sorumsuzca yapılan bir iş bu, ne ana caddelerden nede ara sokaklardan geçebiliyoruz. Arabalarımızı havadan mı uçuracağız' diyerek tepkileri dile getirdiler.

Şoförler isyanda 'Arabalarımızı havadan mı uçuralım'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Recep Akıncı ve beraberindeki Klassis-Parkköy hattında servis çeken Minibüsçüler araçlarıyla birlikte İski Silivri Şubesine giderek yetkililerden sorunları ile ilgili çözüm talebinde bulundular.
Yapılan görüşme sonrasında bir açıklama yapan Silivri Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Recep Akıncı “Az önce İSKİ müdürümüzle görüştük, Klasiss-Parkköy hattında yolcu taşımacılığı yapan minibüsçü esnafımızın yol inşaatlarından dolayı meydana gelen mağduriyetini dile getirdik. Ana caddeler ve ara sokakların tamamında yol çalışmaları var. Alternatif güzergahta belirlenmediği için esnafımız E-5 Karayolu üzerinden servis yapılıyor. Halktan da tepki var. Her iki tarafta mağdur durumda. Bu şekilde çalışma imkanımız yok, yetkililerin bir an önce bu duruma bir çözüm bulmalarını talep ediyoruz. Şehir içinde de durum aynı, şoför esnafımız harici özel araç sahipleri de mağdur, şehir içerisinde trafik felç durumda, alternatif yol olmadığından esnafımız araçlarını havadan mı götürecek, arabalarda ne lastik kaldı ne makas kaldı. Bir an önce çözüm bulunmasını istiyoruz ”dedi.