Tokatlı gençler bir araya geldi

Silivri Tokatlı Gençlik Kolları geçtiğimiz günlerde hemşehrileri ile iftar sonrasında çay sohbeti düzenledi.

Tokatlı gençler bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıya Silivri Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Vural ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri’deki Tokatlı Köy Dernek Başkanları, Gençlik Kolları Kurucu Başkanı Ahmet Yapıcı ve Tokatlı gençler katıldı.

Toplantıda yönetimi üstelenen gençlere tavsiyelerde bulunurken; Silivri Tokatlılar Gençlik Kolları yeni Başkanı Mustafa Ermiş, İl Dernek Başkanına ve Yönetim Kuruluna, köy Dernek Başkanlarına, şimdiye kadar yaptığı hizmetler için eski Başkan Ahmet Yapıcı nezdinde eski yönetim kuruluna ve davete katılan genç arkadaşlara teşekkürlerini sunarak konuşmasını gerçekleştirdi.

Ermiş, konuşmasında “Amacımız Silivri’deki Tokatlı genç arkadaşları bir arada tutabilmek, sosyal, kültürel ve spor alanlarında organizasyonlar yapmak, bu hususta şahıslardan çok sistemin varlığına inandığını, disiplin, planlı ve proje çerçevesinde çalışmalar yapılacağını belirtti.

Mübarek Ramazan Ayı sebebiyle çevredeki ihtiyaç sahiplerine imkanlar ölçüsünde kumanya yardımı yapmayı ve genç arkadaşlarla iftar programı düzenlemeyi hedeflediklerini belirterek bu hususta yeni yönetim kurulu üyeleri Bircan Altan, Oğuzhan Oğuzkurt, İbrahim Südüpak, Rüstem Türkeş ve İlhan Kızılateş ile çalışmalara başladığını bildirdi.

Genç Başkan Ermiş, hiyerarşik düzen içerisinde yönetim kurulunu genişletmek adına tüm dernek başkanlarından yönetimde ve temsilciliklerde çalışmak üzere ikişer üye istediklerini belirtti. Toplantı sonunda genç başkan ve ekibi tebrikleri kabul etti.