Tokatlıların tanışma ziyaretleri devam ediyor

Silivri Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetiminin meslek grupları, siyasi temsilcilikler, dernekler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle tanışma ziyaretleri devam ediyor.

Tokatlıların tanışma ziyaretleri devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ali Vural Başkanlığında yönetim kurulu üyelerinin siyasi parti temsilciliklerine yaptıkları ziyaret Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığına oldu. İlçe Başkanı Suna Göçengil tarafından ilçe merkezi toplantı salonunda misafir edilen Silivri Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri “gelenek ve göreneklerin yaşatılmasında dernekleşmenin önemini vurgulayarak,2018 yılı içerisinde yapılacak projeler hakkında bilgilendirme yaptı.

Dernek yöneticilerinin ikinci ziyareti Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına yapıldı. MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın tarafından ağırlanan Vural ve yönetim kurulu üyeleri derneğin çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Derneğin son ziyareti AK Parti Silivri İlçe Başkanlığına oldu. İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ile derneğin yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler vererek ülke gündemi üzerine sohbet etti.