Vali Şahin Silivri'yi ziyaret etti

İstanbul Valisi Vasip Şahin, çeşitli kurumları ziyaret etmek üzere Silivri'ye geldi. Silivri Kaymakamlığı, Adliye ve Silivri Belediyesini ziyaret eden Vali Şahin Çağlayan Adliyesinde görevli Savcının rehin alınmasının bilgisi üzerine programlarını yarıda keserek İstanbul'a hareket etti.

Vali Şahin Silivri'yi ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Valisi Vasip Şahin’in Silivri’deki ilk durağı Silivri Kaymakamlığı oldu. Kaymakam Faruk Bekarlar ve İlçe protokolünün hazır bulunduğu ziyarette Bayburt Çerçi köyü kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri “Sayın Valimiz, Sizinle gurur duyuyoruz”pankartı açarak karşılamaya katıldılar. İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar ve protokol üyeleriyle gündeme dair sohbetin ardından Silivri Adliyesi ve Silivri Belediyesi ziyaret edildi.

Silivri Belediyesinde başkan Özcan ışıklar tarafından ağırlanan Vali Şahin’e Silivri Yoğurdu ve tabak şilt takdim edildi. Belediye olarak Tarım alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Şahin, Çağlayan adliyesinde rehin alma krizi sebebiyle programını yarıda keserek İstanbul’a hareket etti.