Yalçın'dan Koçer'e sitem

Geçtiğimiz günlerde yaşanan lodos fırtınasının ardından iş yeri büyük zarar gören Zafer Yalçın, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer'e sitemde bulundu.

Yalçın'dan Koçer'e sitem
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de yaşanan şiddetli lodos fırtınasında şüphesiz ki en çok zararı Boşnak Bahçe mevkiindeki çay bahçeleri ve balıkçı barınakları gördü. Bu mevkide çay bahçesi işletmecisi Zafer Yalçın da Nuray Koçer yönetimindeki Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’nın bu olay sonrasında sessiz kalmasına yönelik açıklamalarda bulundu.

Zafer Yalçın Nuray Koçer’le alakalı yaptığı açıklamada; ‘ Silivri’de yaşanan fırtına sonucu özellikle Boşnak Bahçe mevkiindeki çay bahçeleri ve balıkçı barınakları büyük hasar gördü. Bizler biliyoruz ki Nuray Koçer bu yaşanan afetten sonra buradaki hiçbir esnafı ziyaret etmedi. Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı olarak bizler isterdik ki burada bizim yanımızda olsun. Esnaf mağdur durumda ama başkan piyasada yok. Koçer; protokol yemeklerinde, Belediye Başkanı’nın yanında boy gösteriyor ancak. Silivri esnafının yanında olan yok. Biz bu konuda kurulun kararı nedir bunu öğrenmek istiyoruz. Neden buradaki esnaflar aranmadı bunu bilmek istiyoruz. Herhangi bir yerde denk geldiğinde sarılıp ‘ Kardeşim nasılsın?’ demekle olmuyor bu işler. Bakın geçtiğimiz günlerde Piri Mehmet Paşa okulunun orada bir esnafın dükkânı yandı. Ben eminim ki o esnafımızı da arayıp ‘Geçmiş olsun’ dememiştir. Oy istemeye gelince yanımızdalar ama bu gibi durumlarda biz başkanı yanımızda görmek isterdik. Bütün Silivri esnafının bu konunun farkına varması gerektiğini ve bir sonraki seçim döneminde böyle bir başkan istemediğimizi dile getirmesini umuyorum.’ Şeklinde konuştu.