Yeni Mahalle’de Düzenlemeler yapılıyor

Silivri Belediyesi ekipleri tarafından Yeni Mahalle Gazi Sokak’ta tamamlanan parke taşı çalışmalarının ardından, bölgede başlatılan toplamda 750 ton asfalt dökümü çalışması tüm hızıyla sürüyor.

Yeni Mahalle’de  Düzenlemeler yapılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Yeni Mahalle Gazi Sokak’ta tamamlanan parke taşı ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Ercan ve Fen İşleri Müdürü Hasan Solak ile birlikte bölgede incelemelerde bulunan Işıklar, Cuma günü bitirilmesi planlanan asfalt çalışmalarına yönelik bilgi aldı.  

250 metre uzunluğunda ve 2 metre genişliğinde, çift taraflı, mineral yüzeyli beton parke taşıyla tretuvar yapılan Yeni Mahalle Gazi Sokak’a, 410 ton da asfalt dökümü gerçekleştirildi. Tretuvarlarda ağaçlandırma çalışmalarının da yapıldığı sokak boyunca toplamda 750 ton asfalt dökümü gerçekleştirilecek. Yıllardır Namık Kemal İlköğretim Okulu önünde kaldırım olmaması nedeniyle özellikle okula gidip gelen öğrencilerin yaşadığı tehlikenin ortadan kalktığını ifade eden Başkan Işıklar, yayaların da üst geçitten geçtikten sonra artık mahallelerine güvenli bir şekilde giriş yapabileceğini belirtti. Tamamlanan çalışmaların ardından bölgede peyzaj ve çevre düzenlemeleri de yapılacak.