Büyükkılıçlı Meydanı Çiçeklendi

Silivri Belediyesi ekipleri Büyükkılıçlı Mahallesi'nde yapılan modern meydan düzenlemesinde çiçeklendirme çalışması gerçekleştirdi.

Büyükkılıçlı Meydanı Çiçeklendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ilçe genelinde sürdürdüğü düzenleme çalışmaları kapsamında Büyükkılıçlı Mahallesi’ndeki meydan çalışmaları tamamlandı. Bölgedeki eski köy kahvehanesi ve muhtarlık binalarının yerini yeni, kullanışlı ve modern hizmet binaları aldı. Işıklandırma çalışmalarının sona ermesinin ardından çevre ve yeşil alan düzenlemelerinin de başladığı mahalle meydanında çiçeklendirme çalışması gerçekleştirildi.

NELER YAPILDI?

Büyükkılıçlı Mahallesi’nde yeni köy kahvehanesi ve muhtarlık binası yapılan meydanda, 222 metre bordür döşemesi, 940 metrekare granit plak döşemesi ve 16 adet dekoratif aydınlatma direği montajı gerçekleştirildi. Yeni yapılan muhtarlık binası çevresine 40 adet gül dikimi, 10 kasa mevsimlik çiçek dikimi(çuha çiçeği), 5 kamyon elenmiş toprak serimi yapıldıktan sonra çevredeki mevcut ağaçlarında budama ve bakımları yapıldı. Son olarak meydana 5 adet bank,  2 ad çöp kovası 1 adet küllük yerleştirildi.