Büyükçekmece-Mudanya seferleri başlıyor

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bölge halkının sabırsızlıkla beklediği Büyükçekmece-Mudanya feribot seferlerinin bu Cuma günü saat 14.00'te başlayacağını müjdeledi. Büyükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği iftar...

Büyükçekmece-Mudanya seferleri başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bölge halkının sabırsızlıkla beklediği Büyükçekmece-Mudanya feribot seferlerinin bu Cuma günü saat 14.00’te başlayacağını müjdeledi.
Büyükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği iftar programları vatandaşların yoğun ilgisiyle tüm hızıyla devam ediyor.
Vatandaşlarla birlikte iftar sofralarında orucunu açan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Sizlerle birlikte iftar sofralarını paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Ramazan güzellik ayıdır, Ramazan paylaşma ayıdır. Allah, oruçlarımızı kabul eylesin. Yüce Allah, bu ayda yapılan ibadetleri çocuklarımızın mutluluğuna vesile kılsın inşallah” dedi.

ŞEHİTLERE RAHMET VE DUA
Başkan Akgün, “Siz Büyükçekmece ailemle beraber inancımız gereği çok makbul bir iftar yapıyoruz. Vatan, Cumhuriyet, bayrak ve din için başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizden Allah razı olsun. Bu mübarek ayda ruhları şad, mekanları cennet olsun. Hepinizi şahsım, belediye meclisim ve benimle beraber çalışan arkadaşlarım adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum” şeklinde konuştu.

MUDANYA’YA İLK SEFER ÜCRETSİZ
Mahalle iftarında vatandaşlarla sohbet eden soruları yanıtlayan Başkan Akgün; merakla beklenen Büyükçekmece - Mudanya feribot seferlerinin bu hafta Cuma günü başlayacağının müjdesini verdi. Akgün şu açıklamayı yaptı:
“Mimarsinan’dan Bursa’ya yapılacak olan ilk sefer Cuma günü saat 14.00’te gerçekleşecek. İlk seferimizde herhangi bir ücret alınmayacaktır. Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hayata geçirdiğimiz bu proje bölgemiz adına, İstanbul adına çok önemli bir ulaşım hizmetidir. ”
(İHA)