Büyükçekmece'de Koray Avcı Coşkusu

Bu yıl 18'incisi düzenlenen ve Dünya Festivaller Birliği (CIOFF) tarafından dört kez dünyanın en iyi festivali seçilen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'nde Koray Avcı coşkusu yaşandı.Büyükçekmece Belediyesi tarafından...

Büyükçekmece'de  Koray Avcı Coşkusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu yıl 18’incisi düzenlenen ve Dünya Festivaller Birliği (CIOFF) tarafından dört kez dünyanın en iyi festivali seçilen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde Koray Avcı coşkusu yaşandı.

Büyükçekmece Belediyesi tarafından bu yıl 18’incisi gerçekleştirilen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali birçok etkinlikle devam ediyor. Kültürpark, Kemal Sunal Amfi Tiyatrosu’nda düzenlenen etkinliklere, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve çok sayıda İstanbullu katıldı. Dünya Festivaller Birliği (CIOFF) tarafından dört kez dünyanın en iyisi seçilen festivalde yerli ve yabancı halk dansı gösterileri vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Ardından Uluslararası Heykel Sempozyumu plaket töreni düzenlendi. Plaket töreninin ardından sahneye çıkan Koray Avcı, sevenleriyle buluştu. Yoğun ilgi nedeniyle amfi tiyatro dolarken, çok sayıda vatandaşta dışarıya kurulan dev ekranlarda Avcı’yı seyretti. Performansıyla büyük beğeni alan Koray Avcı’nın söylediği şarkılara vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik etti.

15 bin kişilik yeni amfi tiyatro müjdesi

Festivalin artık dünya çapında bir festival olduğuna dikkat çeken Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün: “Artık dünya festivali olan bu festival bu amfide yapılamıyor. Bu nedenle bir yıldan beri yaklaşık 15 bin kişi kapasiteli hemen arkada pazar yerine doğru dünya standartlarında çok müthiş bir amfi tiyatronun yeniden yapımına başlayacağız. Seneye inşallah 15 bin kişi içeride olacağız” dedi.