Çağrıbey Spor Kulübü Kahvaltıda Buluştu.

İlçemizde aktif olarak faaliyet gösteren, Silivri'mizi İstanbul'da gururla temsil eden Çağrıbey spor kulübü voleybol şubesi yönetimi ve voleybolcuları, ekonomist-dış ticaret uzmanı Yusuf Uzun ev sahipliğinde kahvaltıda buluştu.

Çağrıbey Spor Kulübü Kahvaltıda Buluştu.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçemizde aktif olarak faaliyet gösteren, Silivri’mizi İstanbul’da gururla temsil eden Çağrıbey spor kulübü voleybol şubesi yönetimi ve voleybolcuları, ekonomist-dış ticaret uzmanı Yusuf Uzun ev sahipliğinde kahvaltıda buluştu.

Eğitime verdiği destekle tanınan Yusuf Uzun’’Spor ahlaklı, disiplinli, karakterli nesillerin yetişmesinde önemli bir rol oynar. İnsan spor sayesinde kendini tanır, yeteneklerini geliştirir güçlü yönlerini öğrenir. En önemlisi de sağlıklı bir yaşamın aracı ve anahtarıdır spor. Umarım Çağrıbey spor kulübü bünyesindeki kızlarımız ve diğer branşlarda faaliyet gösteren sporcularımız hem eğitimlerini sürdürecekler hem de spor yaşamlarında başarıdan başarıya koşacaklardır. Ben de kişisel olarak maddi ve manevi gücüm yettiğince sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.’’dedi.

Kahvaltı sonunda Çağrıbey Ortaokulu müdiresi Nilüfer Demirkaya, desteğinden dolayı Yusuf Uzun’a plaket takdim etti. Program toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.