Eğitim, Spor ve Müzik Okulları 2015'e Merhaba Dedi

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Eğitim, Spor ve Müzik Okulları 2015 yılına merhaba dedi.

Eğitim, Spor ve Müzik Okulları 2015'e Merhaba Dedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Eğitim, Spor ve Müzik Okulları 2015 yılına merhaba dedi. 

Çatalca Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde düzenlenen yılbaşı programına Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara il dışında bir programı olması sebebiyle katılamazken, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Cengiz Uçar ve Dursun Duran Kaya da katıldı. 

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Eğitim, Spor ve Müzik Okulları yılbaşı programı ilk olarak kısa bir tiyatro gösterisi ile başladı. Ardından ise Çatalca Belediyesi’nin minik perileri baleciler sahne aldı. Minik balecilerin gösterilerinde veliler kursiyerlerden daha heyecanlıydı. Ardından ise halk oyunları kursiyerleri Bolu yöresi oyunlarını sergilediler. 

EĞİTİM, SPOR VE MÜZİK OKULLARINDA YENİ FİDANLARIN YEŞİLLENMESİNDEKİ EN BÜYÜK KATKI ÇATALCA HALKI TARAFINDAN VERİLDİ 

Kemençe, gitar ve keman dinletilerinin ardından Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Akın bir konuşma yaptı. “Sayın veliler, kıymetli öğrenciler, Bugün burada tiyatrodan, bale gösterilerine, halk oyunlarından, kemençeye, gitar, keman piyano gibi kısa kısa gösteriler sunuldu. Bu gösteriler Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Eğitim, Spor ve Müzik Okulları'nda eğitim gören kursiyerlerin minik bir bölümünü kapsamaktadır. Gururla söylemek isterim ki şu an itibariyle 1628 öğrencimiz Çatalca Belediyesi bünyesinde açtığımız kurslarda eğitim görmektedir. Ahşap boyama, bilgisayar, İngilizce, Rusça, karate, tenis gibi daha birçok dalda eğitim veren adeta bir okul hizmeti veren bir yapıya büründü Nazım Özbay Kültür Merkezi. Bugün bu binaya girdiğimizde bir odadan keman sesi, bir odadan gitar sesi geliyor; diğer bir salonda mini mini çocuklarımız dans ediyor, diğer bir salonda yetişkinlerimiz spor yapıyorsa, bu çalışmalarımızın meyvesini aldığımızın bir göstergesidir. Tabi bu hizmetlerin verilmesindeki en büyük katkı bir eğitimci olan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve biz ekip arkadaşları tarafından verilmedi. Bizler sadece size bir olanak sunduk ve siz bu olanakları kendiniz için, çocuklarınız için kullandınız. Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Eğitim, Spor ve Müzik Okullarında yeni fidanların yeşillenmesindeki en büyük katkı; bizlere güvenen, bizlere çocuklarını teslim ederek eğitim görmesini sağlayan Çatalca halkı; siz veliler tarafından verildi. Bizlere güvendiğiniz için ayrı bir teşekkürü bu miniklerimizin, çocuklarımızın annelerine, babalarına, büyük babalarına ve büyük annelerine bir borç bilirim. Bugün sizlere; aramızda yer alamayan Çatalca Belediye Başkanımız Cem Kara'nın en derin saygı ve sevgilerini iletirken, Başkanımız adına ve kendi adıma tüm çocuklarımızın, tüm kursiyerlerimizin ve velilerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Umut ediyorum ki 2015 yılı anaların gözyaşlarının dindiği, çocukların anasız babasız kalmadığı, ilçemizdeki barış ve huzur ortamının ülkemize, Ortadoğu'ya ve tüm dünyaya yansıdığı bir yıl olur.” şeklinde konuşan Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Akın’ın ardından Çatalca’ya madalyalar getiren, ilçenin ismini Türkiye’nin dört bir yanında duyuran karateciler ve güreşçiler sahne alarak, katılımcıları selamladılar.  Sporcuların ardından yine Çatalca Belediyesi’nin minik perileri sahne aldı. Kısa bir piyano dinletisi ve yine kısa bir bale gösterisinin ardından program, 2015 pastasının hep birlikte kesilmesi ile son buldu.