Muhtardan ilginç uyarı 'Beni buradan sedyeyle göndermeyiniz'

Silivri'nin Çayırdere mahallesinin 4 dönem muhtarlığı yapan Mustafa Dönmez, yeni dönemde aday olmadığını belirterek mevcut muhtarları yazdığı notları mahalledeki kahvehanelere asarak uyardı

Muhtardan ilginç uyarı 'Beni buradan sedyeyle göndermeyiniz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’nin Çayırdere mahallesinde 4 dönem Muhtarlık yapan Mustafa Dönmez,31 Mart’ta yapılacak seçimlerde aday olmayacağını belirterek mevcut adayları kaleme aldığı yazı ile uyardı. Muhtar Dönmez’in adaylara yaptığı uyarıda “Saygıdeğer Çayırdere halkı ve Sayın Mahalle Muhtarı aday arkadaşlar, ben bu dönem tamam diyorum aday olmuyorum. Benim sizlere saygım sonsuz, aday olan arkadaşlara hayırlı olsun, şimdiden hepsine başarılar diliyorum. Yalnız benim görev sürem daha bitmedi. Benim için kimse görev yapmadı diyemez. Bu civarda böyle bir Çayırdere daha yok, Allah razı olsun komşular destek oldular biz de elimizden geldiğince vazifemizi yaptık. Son günlerde resmi dairelerden gelen haberleri üzüntü içinde öğrendim. Bazı adayı arkadaşların şu an Muhtar olmuşçasına resmi dairelerden hizmet istiyor. Bu resmi yerler muhtarın onayı ve talebi olmadan herhangi bir hizmette bulunmaz. Muhtarın talebi doğrultusunda yapılmayan işler yanıltıcı olabilir. Seçim sürecinde eğer hizmet yapmak isterseniz kendi gücünüzle yapıp insanlara çalışmalarınızı gösterebilirsiniz. Ben de köyüm adına memnun olurum. Daha henüz kendinizi görevli olarak tanıtmayınız. Bu tür olaylarla beni rahatsız etmeyiniz. Beni buradan sedyeyle göndermeyiniz. Ben kimseye bir saygısızlık etmedim, sizler de bana ve muhtarlık Kurumu'na saygınızı muhafaza edin. Bütün Çayırdere Mahallesi içerisinde ve dışarıda bizlerle olan, köyümüzde ikamet eden herkese saygılarımı sunuyorum. Herkese buradan tekrar haklarımı helal ediyorum. Sizler de hakkınızı helal etmenizi istiyorum Saygılarımla Allah'a emanet olun.” İfadelerine yer verdi.
Öte yandan “Bunu yazmamın sebebi şu, aday arkadaşlar gitmişler yol bakım şubesinden bizim yolumuz bozuk diyerek hizmet istemişler. Şimdi muhtar değilsin, daha adaysın, muhtar adayı insan kazanmak için kendi bütçesinden bir şeyler yapacak, bu bizim hizmetimizi yapar diyecekler. Ben böyle yaptım. Halka kendimi sevdirdim. Ondan sonra muhtarlığa çıktım. Halka sevdirmeden muhtar olunmaz. Bunu yazmamın nedenlerinden biri de böyle bir şeyler duyduğumda üzülüyorum. Ben hala muhtarım 20 senedir. Benim kapımdan kimse dönmemiştir.  Geldiyse işini yapmış göndermişimdir. Kimseyi kırmamışımdır ve kimsede kötü diyemez.20 yılımı böyle hizmet ederek geçirdim. Halk istiyor tekrar aday olmam için ama benim yaşım müsait değil artık.”dedi.