Akü Hırsızları İstanbul'da Yakalandı

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çerkezköy ve Kapaklı'da 10'a yakın araçtan akü hırsızlığı yaptıkları tespit edilen 2 şahsı, düzenlenen operasyonla İstanbul Bağcılar'da kıskıvrak yakaladı.

Akü Hırsızları İstanbul'da Yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İddiaya göre, 34 JJF 70 plakalı servis aracıyla İstanbul’dan Çerkezköy’e gelen Ümit E. ve Olgun G., Çerkezköy’de araçlardan akü çaldıktan sonra Kapaklı’ya yöneldi. Gece geç saatlerde Kapaklı’da da 5 minibüsün akülerini çaldıkları belirlenen şahıslar geldikleri araçla kayıplara karıştı.
Şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kamera kayıtlarından şahısların İstanbul’a kaçtığı bilgisine ulaştı. Araştırmalarını genişleten ekipler Çerkezköy ve Kapaklı’da araçlardan akü çaldığı iddia edilen Ümit E. ile Olgun G.’yi İstanbul Bağcılar’da bulunan bir evde kıskıvrak yakaladı.
Zanlıların evinde yapılan aramada çok sayıda akü ele geçirildi. Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan iki şahıs İstanbul’dan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Gözaltına alınan şahıslar Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadelerinin ardından önce sağlık kontrolü için hastaneye daha sonra da adliyeye sevk edildi. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.