Çalınan ödüllü otomobil bulundu

Tekirdağ Çerkezköy ilçesinde çalınan ve sahibinin bulana para ödülü vereceği otomobil, Çorlu'da trafik ekipleri tarafından bulundu.

Çalınan ödüllü otomobil bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çerkezköy'de yaşayan Sedat Sağlam, geçtiğimiz cumartesi günü 22 DK 293 plakalı 1993 model aracını Fatih Caddesi’ndeki bir galeriye satması için bıraktı. Pazartesi sabahı ise galeri sahibi, otomobili göremeyince sahibinin aldığını düşünerek Sedat Sağlam’ı aradı. Sağlam'ın almadığını söylemesi üzerine otomobilin çalındığı anlaşıldı ve hemen polise ihbarda bulunuldu. Polis ise, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi ve otomobilin Çorlu istikametine gittiğini belirledi.

Arkadaşı olan galericinin pazartesi sabahı telefonla kendisini aradığını belirten Sedat Sağlam, "Otomobili benim alıp almadığımı sordu. Bende aracı almadığımı söyledim. Hemen galeriye gittim ve polisi aradım. Otomobili bulan veya yerini ihbar edenlere bir miktar para ödülü vereceğim" dedi.

TRAFİK EKİPLERİ BULDU
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri devriye görevi yaparken plakaları olmayan aracın durumundan şüphelenerek inceleme yaptı. Yaptıkları incelemelerde şasi numarasından kayıtlarına ulaştıkları aracın Çerkezköy ilçesinden çalıntı 22 DK 293 plakalı araç olduğunu tespit etti. Olay yerine çağrılan olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları incelemelerin ardından çalıntı olan araç çağrılan oto kurtarıcı ile yediemin otoparkına çekilerek sahibine haber verildi.
Polis, otomobili çalan şahıs ya da şahısların yakalanması geniş çaplı çalışma başlattı