Polis çatı arasında yakaladı

Kapaklı'da bir işyeri sahibi silahla yaralayarak kayıplara karışan A.K., Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nin titiz çalışması sonucu Saray'da saklandığı evin çatısında kıskıvrak yakalandı.

Polis çatı arasında yakaladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde Kapaklı’da meydana gelen olayda A.K., aralarında tartışma çıkan V.P.’yi işyerinde bacağından silahla yaralamıştı. Olayın ardından V.P., ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken olayın zanlısı A.K., ise olay yerinden uzaklaşmıştı.
SABAHA KARŞI BİR OPERASYON DÜZENLENDİ
Olayın ardından Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından titiz bir çalışma başlatıldı. Zanlı A.K.’nın Saray’da kiralık evde saklandığı bilgisine ulaşan Asayiş ekipler dün gece sabaha karşı A.K.’nın Saray Pazarcık Mahallesi’nde saklandığı eve operasyon düzenledi.

  

EVİN ÇATISINDA YAKALANDI
Asayiş ekipleri fark eden A.K., evin çatısına saklandı. Evde detaylı bir arama gerçekleştiren emniyet ekipleri A.K.’yı saklandığı evin çatısında kıskıvrak yakaladı. 
ADLİYE’YE ÇIKARILDI
Evde aramayı derinleştiren emniyet ekipleri, olaya karıştığı iddia edilen suç aleti silah ile tarihi eser olduğu düşünülen bir plakaya da el konuldu. Zanlı A.K., ilk olarak Saray’dan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Yapılan ilk sorgulamasının ardından A.K., Adliye’ye çıkarıldı.