CHP Silivri'den hem kutlama hem destek ziyaretleri

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdikleri kutlama ziyaretlerinde vatandaşlarla biraraya geliyor. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın da yer aldığı ziyaretlerle vatandaşların bayram coşkusuna ortak olunurken, cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde destek arayışları devam ediyor.

CHP Silivri'den hem kutlama hem destek ziyaretleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdikleri kutlama ziyaretlerinde vatandaşlarla biraraya geliyor. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın da yer aldığı ziyaretlerle vatandaşların bayram coşkusuna ortak olunurken, cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde destek arayışları devam ediyor. 

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü, Ramazan Bayramı kapsamında mahallelere gerçekleştirdikleri ziyaretlerinde hem vatandaşların bayramını kutluyor hem de yaklaşmakta olan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu adına destek arayışlarını sürdürüyor. İlçe Başkanı Mümin Tuğlu’nun öncülüğünde gerçekleşen ziyaretlerde Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da vatandaşlarla biraraya gelerek bayramlarını kutladı. Bölgelerinden sorumlu Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyeleri, CHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları’nın da yer aldığı programın ilk ayağında Çanta, Değirmenköy ve Gümüşyaka Mahalleleri ziyaret edildi.