CHP'den Ensar Vakfı ve KAİMDER'e suç duyurusu

CHP İstanbul, Sivas ve Konya Gençlik Kolları üyeleri, çocuk istismarı iddiaları nedeniyle Ensar Vakfı Karaman Şubesi ve Karaman İmam Hatip Mezunları Derneği (KAİMDER) hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP'den Ensar Vakfı ve KAİMDER'e suç duyurusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP İstanbul Gençlik Kolları üyeleri, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın önünde basın açıklamasının ardından Karaman'daki çocuk istismarı iddialarına ilişkin suç duyurusunda bulundu.
 
CHP İstanbul Gençlik Kolları üyesi bir grup Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nın karşındaki meydanda bir araya gelerek, "Ölümlere gülüyorlar, tecavüzlere susuyorlar" şeklinde parkart açarak, "Ensar Vakfı kapatılsın" şeklinde slogan attı. Gruba, CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi de destek verdi.

SUÇ DUYURUSU DİLEKÇESİ
Basın açıklamasının ardından CHP İstanbul Gençlik Kolları adına Kenan Oltu suç duyurusunda bulunmak için adliyeye girdi. Bir sayfalık suç duyurusunu dilekçesinde fiili işleyenler, ilgili kamu görevlileri, Ensar Vakfı Karaman Şubesi ve Karaman İmam Hatip Derneği (KAİMDER) yöneticleri hakkında "çocukların cinsel istismarı" suçundan dava açılması talep edildi.