CHP 'engelli'leri unutmuyor

CHP Silivri İlçe Örgütü Engelli Komisyonu çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Komisyon üyeleri dün de Tuğba Kızıltaş isimli engelli vatandaşımızı evinde ziyaret ederek sıkıntılarını dinlediler

CHP 'engelli'leri unutmuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Silivri İlçe Örgütü Engelli Komisyonu, ilçede yaşayan engelli vatandaşlara yönelik ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Dünde, Sevgi Doğu’nun Başkanlığı’ndaki Engelli Komisyonu Üyeleri Gülhan Amil, Korhan Berktaş ve Efgan Ergin, Tuğba Kızıltaş isimli vatandaşı evinde ziyaret ederek sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

 

KIZILTAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

 

Bundan 6 yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonrasında hayatını engelli olarak sürdürmek zorunda kalan Tuğba Kızıl’taş, ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederken, bu konuda yapılan çalışmalardan ötürü  Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkür etti.

 

DOĞU: HEPİMİZ “ENGELLİ” ADAYIYIZ

               

CHP Silivri İlçe Örgütü Engelli Komisyonu Başkanı Sevgi Doğu da ziyarete yönelik olarak yaptığı açıklamasında “Şunu çok iyi biliyoruz ki, hepimiz birer engelli adayıyız. Bugün değil, yarın ne durumda olacağımız önemli. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde engelli vatandaşlarımızın içinde bulundukları sorunlara kulak veriyor, bunları ilgili noktalara iletiyoruz. CHP olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız ve bundan sonra da bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi..