CHP 'Önce İnsan, Önce Türkiye'

Seçim çalışmalarını hızlandıran Cumhuriyet Halk Partisi, 'Önce İnsan, Önce Türkiye' sloganıyla, mahalle mahalle ev ev dolaşarak CHP iktidarında çözülecek sorunları anlatıyor.

CHP 'Önce İnsan, Önce Türkiye'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mahalle ziyaretlerine devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü, Alipaşa, Küçükkılıçlı ve Büyükkılıçlı Mahallelerindeydi. 1 Kasım seçimleri için çalışmalarını hızlandıran örgüt üyeleri, CHP iktidarında çözüme kavuşacak sorunları ve seçim beyannamesini hemşerileriyle paylaştı. CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın gerçekleştirdiği ziyaretlerde, ilçe yönetimi, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları da yer aldı. 

Işıklar: “Yaklaşan seçim ülkemiz için büyük bir sınav olacak”

Gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Işıklar: “Önce İnsan, ‪Önce Türkiye diyerek çıktığımız yolda mahalle ziyaretlerimize devam ediyoruz. Yaklaşan seçim, ülkemiz için en büyük sınavlardan biri olacak ! Ülkemizin 13 yılına damga vuran ve hala emekli maaşlarını, asgari ücrete ilave edilecek 100 TL'yi vaat olarak vatandaşlarına sunabilen bir iktidarın ne denli çaresiz ve tükenmiş olduğunu görüyoruz. Onlara 1 Kasım’da gereken cevabı vereceğiz. 2 Kasım sabahında hep birlikte daha aydınlık, çağdaş, herkesin insan hak ve hürriyetlerinden eşit şekilde yararlanabildiği bir Türkiye’ye uyanmış olacağız” şeklinde konuştu.