CHP Silivri Gençlik Kolları Örgüt Toplantısına Davet

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen 31 Ocak Cumartesi saat 19:30'da Silivri Belediyesi Nikah ve Sergi Salonu'nda gerçekleştirecekleri Gençlik Kolları Örgüt Toplantısı için Silivri'de yaşayan CHP'ye gönül vermiş veya sempati duyan gençlere davette bulundu.

CHP Silivri Gençlik Kolları Örgüt Toplantısına Davet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen 31 Ocak Cumartesi saat 19:30’da Silivri Belediyesi Nikah ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirecekleri Gençlik Kolları Örgüt Toplantısı için Silivri’de yaşayan CHP’ye gönül vermiş veya sempati duyan gençlere davette bulundu.

Esen davet metninde şu ifadelere yer verdi;  “Selimpaşa’dan Büyükçavuşlu’ya 35 mahalle’de gençlik örgütlenmemizi tamamladık, her mahallemizde Gençlik Kollarının mahalle sorumlularını belirledik ve onlarla bir araya geldik. Her geçen gün sayımız daha da artıyor ve mahallelerde gençlik örgütlerimizle güçlenmeye devam ediyoruz. 31 Ocak Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz Örgüt Toplantısında tüm mahalle sorumlularımız, yönetim kurulumuz ve partili gençlerimizle bir araya gelip Silivri’de bir ilki gerçekleştireceğiz. Mahalle ziyaretlerimizde gerçekleştirdiğimiz her kahve ve esnaf ziyareti bizlere gençliğin iktidar mücadelesindeki önemini hatırlattı. Bizler yorulmadan, tükenmeden çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz.

Mevcut iktidarın ülkeyi her türlü ortamda gerdiği, ayrıştırdığı ve böldüğü bugünlerde; barışın, sevginin, hoşgörünün, refahın, huzurun ve özgürlükçü demokrasinin egemen olduğu bir ülkeyi hep birlikte yaratmak için, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkeyi emanet ettiği gençler olarak, onun kurduğu partiyi iktidara taşımak için tüm genç arkadaşlarımızı bu mücadelemizde yanımızda görmeyi arzu ediyorum.

Her ne kadar günümüzde Cumhuriyet değerleri yıpratılmaya çalışılsa da bizler Ulu Önder Atatürk’ün iki büyük eserim diye bahsettiği Cumhuriyet’e ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıkmaya sonuna kadar devam edeceğiz. Bizlere bu yolda omuz verecek tüm genç arkadaşlarımızı ben bu mücadeleye ortak olmaya davet ediyorum.

Çünkü biz Cumhuriyet Halk Partili gençler, ülkenin bölünmez bütünlüğü ve tam bağımsızlığı için mücadele eden gençleriz. Ne kadar örgütlü olursak o kadar gür çıkar sesimiz!

Tüm bu duygu ve düşüncelerle Silivri’de yaşayan CHP’ye gönül vermiş veya sempati duyan genç arkadaşlarımı 31 Ocak Cumartesi saat 19:30’da Silivri Belediyesi Nikah ve Sergi Salonu’nda gerçekleştireceğimiz örgüt toplantımıza davet ediyorum.”