CHP'de ön seçim heyecanı

Cumhuriyet Halk Partisi 3. Bölge Milletvekili aday adaylarının yarıştığı ön seçim heyecanı, Silivri'de Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde devam ediyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
CHP'de ön seçim heyecanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 7 Haziran’daki seçimde yola çıkacağı milletvekilleri adaylarını belirlemek için ön seçime gideceğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday adaylarının zorlu maratonu bugün sona eriyor. İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayları Silivri’deki seçimlerde de parti üyelerinden oy bekliyor.

Bugün saat 08.00’da başlayan oy verme işlemi akşam saat 17.00’a kadar devam edecek. Daha önce parti binasında askıya çıkarılan listelerde isimleri yazılı olan partinin yaklaşık 4000 üyesi bugün milletvekili adaylarını seçmek için oy kullanabilecek.

Silivri’den aday olan Mümin Tuğlu, Selami Değirmenci ve Dilruba Önal da parti üyelerinden desteklerini istediler. Bölgenin diğer adayları da yine çeşitli hediyeler ve broşürler ile parti üyelerinin desteklerini beklediğini belirttiler.

Milletvekili aday belirlemek için parti üyeleri saat 17.00’a kadar Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne giderek oylarını kullanabilecekler.