CHP'li Başkanlar Seçim Stratejisi Belirledi

CHP İstanbul 3. Bölge Belediye Başkanları, 1 Kasım Seçimleri öncesinde bir araya gelerek seçim stratejisi belirledi. CHP'li başkanlar, bölgede bulunan 13 ilçenin tamamında seçim çalışması gerçekleştirecek.

CHP'li Başkanlar Seçim Stratejisi Belirledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her hafta düzenli şekilde koordinasyon toplantıları yaparak bölge sorunlarını görüşen İstanbul 3. Bölge Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanları, 1 Kasım’da yapılacak seçim öncesinde uygulanacak stratejileri görüştü. Büyükçekmece’de yapılan toplantıya Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Zeytinburnu Eski Belediye Başkanı Adil Emecan katıldı. CHP’li 6 belediye başkanı, il başkanlığı, ilçe örgütleri ve İstanbul’daki diğer CHP’li belediye başkanlarıyla birlikte 3. Bölgedeki 13 ilçede seçim çalışmalarını koordineli şekilde sürdüreceklerini dile getirdiler.

 

Işıklar: “2 Kasım’da daha güzel bir Türkiye’ye uyanacağımıza inanıyorum” 

Gerçekleşen toplantıyı değerlendiren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar: “Türkiye’nin içinde bulunduğu koşullarla, zorla, sürüklenerek seçime götürülen bir gündemle yaşıyoruz. Hepimizin üzerine düşen sorumluluklar var. Cumhuriyet tarihinin belki en sıcak, en karamsar ve kötü günlerini yaşıyoruz. Kaderimizi oylayacağımız bir seçim öncesi biz de bölgede bulunan ilçelerimizle nasıl destek olabilir, neler yapabiliriz çabası içerisindeyiz. Geçtiğimiz seçimlerde gençleriyle, kadınlarıyla, çoluk çocuk topyekün bir çalışma içerisinde olduk. Bu umudu kesmeden ve azaltmadan aynı şekilde 1 Kasım için çalışıyoruz. Altı belediye başkanı olarak 13 ilçemizde, umudun, aydınlık yarınlara ve demokrasiye olan inancı diri tutmak adına üzerimize düşeni yapacağız. 2 Kasım’da daha güzel bir Türkiye’ye uyanacağımıza inanıyorum” dedi.