CHP'li gençler 95/4 tertiplerin asker gecelerine katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Gençlik Kolları, Fenerköy ve Seymen mahallerinden askere gidecek olan 22 gencin asker gecesine katıldı. CHP'li gençler 95/4 tertiplilere hayırlı teskere dileklerinde bulundu.

CHP'li gençler 95/4 tertiplerin asker gecelerine katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Askerliğin çok kutsal bir görev olduğuna değinen İlçe Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen gerçekleştirdiği konuşmada, “Dünyada başka bir ülke yoktur ki Türkiye gibi böyle davulla zurnayla aileler çocuklarını asker ocağına göndersin. Askerler arkadaşlarıyla eğlensin. Asker geceleri de ülkemizin değerlerindendir. Bu geleneğin Silivri’de devam ediyor olmasını çok önemsiyoruz. Bu örf ve adet devam ettiği sürece ülkemizin her zaman dimdik ayakta kalmaya devam edeceğini biliyoruz. Bizleri hiçbir gücün bölemeyeceğini biliyoruz. Ve biz CHP’li gençler olarak her zaman asker kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu güzel günde onlara küçük bir hediye takdim ederek hayırlı teskere dileklerinde bulunmak istedik. Çünkü bu asker kardeşlerim Mustafa Kemal’in ordusuna gidiyor ve her biri Mustafa Kemal’in askeri. Ulu Önderimiz Atatürk’ten aldığımız kutsal emanet olan Türkiye Cumhuriyeti topraklarına sahip çıkma sırası bu arkadaşlarımda. Onların her birini ayrı ayrı kutluyorum.  Ve bu kardeşlerimi büyütüp yetiştiren bu yaşa getiren anne babaların da ellerinden öpüyorum. Allah hayırlısıyla gidip gelmenizi nasip etsin. Şimdiden kazasız belasız hayırlı teskereler diliyorum.” dedi.

CHP’li gençler askere gidecek olan gençlerle toplu fotoğraf çekiminin ardından geceden ayrıldı.CHP’li gençler Silivri’nin her mahallesinde gerçekleştirilecek olan asker gecelerine de katılım gösterileceğini söyledi.