Doğru 'Umut CHP, hedef iktidar'

Doğru Vekil sloganıyla ön seçim çalışmalarına devam eden CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Gürsel Doğru, partililerinden gördüğü ilgiyi dile getirerek, 'Görüyorum ki CHP'liler sorumluluğun farkında, iktidara çok yakınız' diye konuştu.

Doğru 'Umut CHP, hedef iktidar'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“ÖRGÜTÜMÜZ DOĞRU ADAYLAR BELİRLEYECEK, İNANIYORUM”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ön seçime girme kararının hem Türkiye ve hem de CHP demokrasisi adına önemli bir adım olduğunun altını çizen CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili A. Adayı Gürsel Doğru, partililerin de üzerlerine düşen sorumluluğu layığıyla yerine getireceklerine inandığını söyledi. Doğru, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğindeki CHP Genel Merkezi yıllar sonra sorumluluğu esas sahibine devretti. Şimdi bu işin sahibi öyle bir ağır sorumlulukla karşı karşıya ki, mecburen doğru yapmak zorunda. CHP üyesi iktidara susamış. İktidara gidebilmenin yolu da doğru yerlerde doğru adayları tespit etmektir. Ben bunu yapacaklarına inanıyorum. CHP'liler sorumluluğun farkında” dedi.

“YOKSULLARIN ESAS PARTİSİ CHP’DİR”

İstanbul’un AKP’li yönetimler tarafından felç edildiğini belirten CHP’li Gürsel Doğru, partisinin yerel seçimlerde de iktidar olacağını savundu. Kent yoksullarının yaşadığını alanlara da nüfus edeceklerini söyleyen Doğru, “İstanbul çok güzel bir şehir. Ama hızla betonlaştı ve hızla yok ediliyor. Esasında ranta teslim edildi. Sürekli göç alıyor, trafik günün her saatinde felç halde. AKP'nin ve AKP'li belediyenin cilalamaya çalışıyor ama kar yağdığında bunun kocaman bir balon olduğunu gördük. Bu kentteki asıl sorun rant sorunu. Bunun önüne geçmek için de bizim mutlaka yerel yönetimlere hakim hale gelmemiz gerekiyor. Onun için ben diyorum ki CHP sadece kıyıdaki ilçelerin değil, esas olan kent yoksullarının olduğu yerlere uzanmalı; esas yoksulların partisinin CHP olduğunu onlara anlatarak onlardan destek istemeli. Biz bunun için de çalışacağız ve yerel yönetimde de iktidara geleceğiz” diye konuştu.