İnce, Silivrililerle Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Silivri ziyaretinin ilk ayağında Kavaklılı hemşerileriyle biraraya geldi. Burada vatandaşlarla sohbet eden İnce, yaklaşmakta olan genel seçimler öncesinde de destek talebini dile getirdi.

İnce, Silivrililerle Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Silivri ziyaretinin ilk ayağında Kavaklılı hemşerileriyle biraraya geldi. Burada vatandaşlarla sohbet eden İnce, yaklaşmakta olan genel seçimler öncesinde de destek talebini dile getirdi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Silivri’ye gerçekleştirdiği ziyaretinin ilk ayağında Kavaklılı hemşerileriyle buluştu. Burada vatandaşlarla biraraya gelen ve gördüğü büyük ilgiden dolayı memnun olan İnce, aydınlık bir gelecek için destek beklentisini dile getirdi. Ülkenin götürülmekte olduğu karanlıklardan kurtularak aydınlığa doğru yol alması için yaklaşan genel seçimlerin bir kırılma noktası olduğunun altını çizdi. İnce’ye ziyaretinde Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkan Yardımcıları, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Kadın Kolları, CHP İlçe Gençlik Kolları ve partilileri eşlik etti. 

GİŞELERDE KARŞILAMA YAPILDI 

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkan Yardımcıları, Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyeleri, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Kadın Kolları, CHP İlçe Gençlik Kolları ve partilileri tarafından Selimpaşa otoban gişelerinde coşkuyla karşılandı. Buradan konvoyla yoluna devam eden İnce ilk olarak Kavaklılı hemşerileriyle biraraya geldi. Burada vatandaşlarla sohbet eden İnce, dilek ve temennileri dinledi. 

GENEL SEÇİMLERDE DESTEK İSTEDİ 

İnce, yaklaşmakta olan genel seçimler öncesinde Silivri’ye gerçekleştirdiği ziyarette özellikle destek beklentisini dile getirdi. AKP iktidarının izlemiş olduğu politikaları eleştiren İnce, aydınlık bir Türkiye için herkesi CHP çatısı altında buluşmaya davet etti. 

SİLİVRİ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ 

İlçeye gerçekleştirdiği ziyaretinde Kavaklı Mahallesi’nin ardından İnce’nin durağı Silivri Belediyesi oldu. İnce burada da Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkan Yardımcıları, CHP Meclis Üyeleri, muhtarlar, oda temsilcileri, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Gençlik Kolları, CHP İlçe Kadın Kolları ve personel tarafından çiçeklerle karşılandı.  Silivri Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyaretinde Milletvekili İnce, yapılan çalışmalar ve ortaya konulan başarıdan dolayı Başkan Işıklar ve ekibini kutladı. 

ADD’Yİ UNUTMADI 

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, ziyaretleri kapsamında ADD Silivri Şubesi’ni de unutmadı. Çiçeklerle karşılanan İnce, burada Dernek Başkanı Süleyman Yalçıntaş ve yöneticilerle biraraya gelerek ülke gündemi üzerine sohbet etti.  

ESNAFLARI ZİYARET ETTİ, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

İnce Silivri ziyaretinde esnaflarla ve vatandaşlarla da biraraya gelerek sohbetlerde bulundu. Silivrililerin ilgi ve sevgi gösterdikleri İnce, Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulu’nu da ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle biraraya geldi.

Haberin foto galerisi için alternatif link