Karayalçın 'Yalvarıyorum CHP'ye oy verin'

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, dün akşam Silivri'ye gelerek partilere hitap etti. Mini bir miting havasında geçen açık hava toplantısında Karayalçın, partililere 'Yalvarıyorum CHP'ye oy verin, yalvarıyorum CHP'ye sahip çıkın 'diyerek 7 Haziran'da yapılacak olan Genel seçimler için destek istedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Karayalçın 'Yalvarıyorum CHP'ye oy verin'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’ye gelişinde Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, CHP Milletvekili adayı Selami Değirmenci ve parti yöneticilerinde karşılanan Karayalçın ilk olarak Kamil Bilici’nin hazırlayıp sunduğu radyo programına katıldı. Ardından partililerinin davul zurnayla karşıladığı Karayalçın, Atatürk Meydanında toplanan partililere hitap etti.

Karayalçın, CHP’nin seçim beyannamesinden açıklamalarda bulunarak 7 Haziran’daki seçimlerde tek başına iktidar olacaklarını dile getirdi. Yaklaşık 400 kişilik bir gruba hitap eden Karayalçın, konuşmasının sonunda “Geleceğinize sahip çıkın, yalvarıyorum Cumhuriyet Halk Partisine oy verin, yalvarıyorum Cumhuriyet Halk Partisine sahip çıkın “diyerek 7 Haziran’da yapılacak olan Genel seçimler için destek istedi.


VİDEO İÇİN ALTERNATİF LİNK