Mahalle ziyaretleri devam ediyor

Mahalle ziyaretlerine Çeltik, Yolçatı ve Seymen Mahallelerinde devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü, 1 Kasım seçimleri öncesinde hemşerilerinden destek istedi.

Mahalle ziyaretleri devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1 Kasım Seçimleri öncesinde mahalleleri ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü, önceki akşam Çeltik, Yolçatı ve Seymen Mahallelerini ziyaret etti. CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, beraberinde Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe örgütü, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile birlikte mahallelere çat kapı ziyaretler gerçekleştirerek, parti politikalarını anlatıyor. 

Göçengil: “2 Kasım’da aydınlığa uyanacağız” 

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, yapılan ziyaretlerde partinin seçim vaatleri hakkında açıklamalar yaptı. Göçengil: “Bizlere verdiğiniz destek için sonsuz teşekkürler. Bu seçimde de yanımızda olacağınıza inancımız tam. 2 Kasım’da aydınlığa uyanacağız” dedi. 

Işıklar: “13 yıldır neredelerdi?” 

Mahalle ziyaretlerine katılan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar: “1Kasım'da ülkemiz ve vatandaşlarımız bir tahakküm ile yeniden sandığa götürülüyor. Seçim sonuçlarında istediği mesajı almak istemeyen müstevlilere vereceğimiz mesaj çok net. Biz kardeşçe ve barış içinde yaşayacağız. Bunun da nasıl olduğunu biliyoruz. Bu ülkede 7 Haziran seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisine kaynağı nereden bulacaksın diye sorup, bugün seçim bildirgelerinde taşeronu konuşanlara, emekli maaşlarını vaat olarak yazanlara, tarım çiftçi desteklerini konuşmaya başlayanlara 1 Kasımda sandıkta "13 yıldır neredeydin?" diyerek en büyük cevabı vereceğiz. Önce İnsan, Önce Türkiye diyeceğiz! Milli irade diyerek ülkeyi 13 yıl yönetenlerin 7 Haziran'da halkın ortaya koyduğu iradeyi görmezden gelmeye çalışmasına vatandaşlarımız 1 Kasım’da yine en iyi cevabı verecek. Gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünen ve bunun için politikalar üreten bir iktidar mümkün” diyerek, hemşerilerinden gelen talep ve önerileri dinledi.