Sarıgül Silivri'deydi (Video Haber)

Şişli Eski Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, CHP İlçe Örgütü'nü ve Silivri Belediyesi'ni ziyaret etti.

Sarıgül Silivri'deydi (Video Haber)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şişli Eski Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, CHP İlçe Örgütü'nü ve Silivri Belediyesi'ni ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, ilk olarak CHP Silivri İlçe Örgütü'ne geldi. Burada İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve kalabalık bir partili grubu tarafından karşılanan Sarıgül partililere hitaben yaptığı konuşmada, yerel seçimler sırasında göstermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

Mustafa Sarıgül, daha sonra Silivri Belediyesi'ne gitti. Sarıgül, burada da Belediye Başkanı Özcan Işıklar, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ile zabıta memurlarından oluşan tören mangası ve personel tarafından karşılandı.

Sarıgül, kendisini karşılayanlara hitaben yaptığı konuşmada “Şimdi başkanıma da bir tavsiye de bulunmak istiyorum. Kendisi sabah 6-10 arası çok yoğun çalışsın. 2-4 arası dinlensin. Ben bile buraya gelirken arabada uyudum. Akşamları bir teyzemizin kapısını çalsın ve ben geldim desin. Yolunu yap, ağacını dik, çöpünü topla ama gönüllere girmeden olmaz. Silivri’nin meydanları caddeleri Nişantaşı gibi, Abdi İpekçi Caddesi gibi olsun istiyoruz. Meydanda 52 bina var şu anda. Bunlar da yıkılırken zabıtayla değil; güzellikle yıkılsın. ‘Selam alıp vermeye geldik, Binanınızı güzelleştirmeye geldik diyeceğiz. Kibirlenmeden, ben ne oldum demeden çalışacağınızdan şüphem yok’ dedi.

Daha sonra Işıklar'ın makamına geçen sarıgül, kendisine ikram edilen Silivri yoğurdunu yedi. Silivri Mahalle ve Köy Muhtarları da yaptırmış oldukları bir teşekkür plaketini Mustafa Sarıgül'e takdim etti.