Selami Değirmenci CHP aday adaylığını açıkladı

Silivri Belediyesi Eski Başkanlarından Selami Değirmenci, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde CHP İstanbul 3.Bölgeden milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Selami Değirmenci CHP aday adaylığını açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1954 Silivri Doğumlu olan Selami Değirmenci, bugüne kadar siyasetin her kademesinde görev yaptı. Sırasıyla 1983 yılında SODEP kuruluşuyla birlikte SODEP’de Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı. SHP’de İlçe Başkanlığı dâhil birçok görevlerde bulundu. 1989 - 1994 ve 1994 yıllarında Silivri belediye başkanlığı görevlerinde de bulunan Selami Değirmenci, 2015 Haziran ayında yapılacak olan Genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinden İstanbul 3.Bölge Milletvekili aday adaylığını kamuoyuyla paylaştı.

Bugün saat 14.00’de CHP Silivri İlçe Başkanlığında yapılan toplantıya Mahalle muhtarları, STK yönetici ve Temsilcileri,3.Bölge milletvekili aday adayları ve partililer katıldı.

Kendini tanıtarak konuşmasına başlayan Değirmenci,”bu dönemde yine bir atama veya eğilim yoklaması düşünülseydi aday olmayı kesinlikle planlamıyordum. Çünkü merkez yoklamasıyla çok fazla şansımız olmadığını biliyorum. Eğilim yoklaması sonuçlarının da her zaman sandıktan çıkan sonuçların Genel merkez tarafından kabul edilmeyeceğini de bildiğimiz için, ancak üyenin hâkim denetiminde yapılacak bir ön seçiminde aday olabileceğimizi söyledik, bu konuda Sayın Genel Başkanımız ve Parti meclisinin vermiş olduğu karar bizim tekrar aday adaylığına başvurmamıza sebep oldu. Bunun en önemli sebebi ise bölgemiz 13 ilçeden oluşuyor, yaklaşık 72 bin tane üyemiz var bizim. Bu 72 bin üyeye kendimi rahatlıkla emanet ediyorum. ”dedi.

Partimiz üyelerine her dönemde güvendim diyerek sözlerini sürdüren Değirmenci  “her zaman en doğru kararı verdiklerine inanıyorum. Bizi seçtiklerinde de bir sebep vardır ama seçmediklerinde de hiçbir zaman küsmedik, gücenmedik, burada da en doğru kararın verileceğine inanıyorum.”dedi.

Konuşmasının sonunda Ak Parti Hükümetine de yüklenen Değirmenci, toplantıya katılan diğer Milletvekili aday adaylarını partililere takdim etti.