Tokatlılar kahvaltıda buluştu

Silivri Belediyesi Meclis üyesi Ali Vural tarafından düzenlenen kahvaltıda buluşan Tokatlılar birlik beraberlik mesajı verdiler.

Tokatlılar kahvaltıda buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Meclis üyesi Ali Vural tarafından düzenlenen kahvaltıda buluşan Tokatlılar birlik beraberlik mesajı verdiler.

Silivri Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltıya Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İl Disiplin Kurulu üyesi Kasım İlgen, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Korkmaz,11.Dönen İl Genel Meclis üyesi İsmail Çelebi, CHP Başakşehir  eski ilçe Başkanı Özgür Karabat, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Meclis üyeleri,Oda ve dernek başkanları, STK yöneticileri ve Tokatlı işadamları katıldı.

Düzenlemiş olduğu kahvaltıya katılanlara hitaben konuşan CHP Belediye Meclis üyesi Ali Vural “Bizleri bu Pazar günü yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Sizlerle bir arada olmaktan son derece mutluyum. Sizlerle birlikte olmak bizlere güç katıyor. Seçim zamanında verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim.”dedi.

Düzenlenen kahvaltıda CHP İl Disiplin Kurulu üyesi Kasım İlgen, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Korkmaz,11.Dönen İl Genel Meclis üyesi İsmail Çelebi, CHP Başakşehir eski ilçe Başkanı Özgür Karabat, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu birer konuşma yaptılar.

Son olarak katılımcılara hitaben konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar “Seçime kadar oyalayalım, seçimden sonra memleketin hali ne olacağı kimsesinin umurunda değil. İşler kötüye gidiyor. Silkelenip günlük siyaseti bir kenara bırakmamız lazım. Bu memleketin değerlerine, özellikle dokunulmayacak değerlerine sahip çımamız lazım. Bu ezan sesine teslim oluruz, bu bayrağa teslim oluruz, Tokat’ın dağındaki gelinciğine yoncasına teslim oluruz ama bu anlayışa teslim olmamak lazım. Silivri deki mozaiğimizi Meclisimize taşımak istedik. Özellikle Ali kardeşimize bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin videosu için alternatif link