Yılmazer 'Kadın Kolları Başkanlığına adayım'

CHP Silivri Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer yaptığı yazılı basın açıklamasıyla Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Yılmazer 'Kadın Kolları Başkanlığına adayım'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yılmazer yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Hukukun üstünlüğünün kalmadığı, yürütmenin yasamayı kontrol ettiği basın özgürlüğünün yok edildiği, yoksulluğun ve yolsuzluğun arttığı, eğitimin yozlaştırıldığı, insan haklarının hiçe sayıldığı, kadınlarımızın hak ve özgürlüklerinin ellerinden alındığı, günleri yaşıyoruz. Ülkemizi bu süreçten çıkaracak yegâne güç Türkiye Cumhuriyetinin güvencesi olan kadınlardır.

23 Nisan 2014’te atama ile geldiğim Kadın Kolları Başkanlığı görevimde yönetici arkadaşlarımla iki genel seçim, Cumhurbaşkanlığı seçimi, Milletvekilliği ön seçimi ve delege seçimi geçirdik. İlçemizde de bu seçimlerden partimizi birinci olarak çıkardık. Görevde bulunduğum süre içinde başta Kadın Kolları yönetimindeki yol arkadaşlarıma, İlçe Başkanlarım Mümin Tuğlu, Suna Göçengil ve yönetimlerine, Gençlik Kolları Başkanlarım Anıl Onur, Berker Esen ve yönetimlerine, Halk-Lis Başkanlarım Eylül Gaye Aydoğdu, Cihan Sarıboğa ve yönetimlerine, parti çalışanlarımıza, bizlerden desteğini esirgemeyen, her zaman yanımızda olan Belediye Başkanım Özcan Işıklar ve meclis üyelerine örgütümüze, Cumhuriyet Halk Partisine gönül veren hemşerilerimize, Sivil Toplum Kuruluşlarına, oda başkanlarımıza, Muhtarlarımıza haberlerimizi yaparak sesimizi duyurmamızı sağlayan basın mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum.

En büyük teşekkürü ise bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayıp büyük bir özveri ve fedakarlıkla kapı kapı dolaşarak partimize hizmet eden kadın örgütümüze sözün özü büyük aileme çok teşekkür ediyorum. Bu ailenin içerisinde olmaktan mutluyum.

İçerisinde olmaktan gurur duyduğum ve gönüllülük çerçevesinde yılmadan bıkmadan çalıştığım Cumhuriyet Halk Partisinde şimdi daha azimle birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmek istiyorum ve görev aldığım partimizde sizlerin de desteğiyle Kadın Kolları Başkanlığına adayım.

Atatürk ile ve inkılaplarına bağlı bir Cumhuriyet kadını olarak sevginin, huzurun, barışın ve insanca yaşamın yeşermesi için Cumhuriyet Halk Partisine hizmet etmekten onur ve gurur duyacağım.

Saygılarımla.”