Balcıoğlu'ndan ilk açıklama

Yerel seçimlerde CHP'den belediye başkan aday adayı olan Bora Balcıoğlu, CHP adayının resmi olarak açıklanmasının ardından sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Balcıoğlu 'Anketlerde ilk sıralarda yer almamı sağlayan Silivri Halkına çok teşekkür ediyorum 'dedi.

Balcıoğlu'ndan ilk açıklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yerel seçimlerde CHP’den belediye başkan aday adayı olan Balcıoğlu, CHP adayının resmi olarak açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Balcıoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Yaklaşık dört aydır devam eden aday adaylığı sürecimiz bugün son bulmuştur...Bu süreçte kimileri yanımızdan, bizlerden koşar adım uzaklaşırken bize yüreklerini açan herkese çok teşekkür ediyorum...Anketlerde ilk sıralarda yer almamı sağlayan Silivri Halkına çok teşekkür ediyorum.Aylardan beri ekibimizin içerisinde bulunan bu fotoğrafta olan veya olmayan tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum.Ben bu süreci kendi adıma son derece demokratik bir şekilde yürüttüm. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkanlığı için adayını açıklamıştır..”