Saha çalışmaları devam ediyor...

Silivri Belediyesi, Danamandıra mahallesi'nde vatandaşlara ücretsiz tansiyon, şeker, kolesterol ile boy ve kilo ölçümü hizmeti verdi.

Saha çalışmaları devam ediyor...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi ücretsiz sağlık kontrollerini vatandaşların ayağına getiriyor. Silivri Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi (EYKOM), Silivri mahallelerinde sağlıklı yaşam ve hareket kontrolü için gerçekleştirdiği saha çalışmalarına devam ediyor. Mahallelerde muhtarlıklarla birlikte yürütülen çalışma kapsamında binlerce kişinin ücretsiz tansiyon, şeker, kolesterol ile boy ve kilo ölçümleri gerçekleştiren Silivri Belediyesi, çalışmalarını İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı intern doktorları eşliğinde sürdürüyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Silivri Belediyesi ekipleri, önceki gün Danamandıra Mahallesi’nde kurulan stantta Silivrili vatandaşlara, ücretsiz tansiyon, şeker, kolesterol ile boy ve kilo ölçümü hizmeti verdi. Vatandaşlara verilen hasta takip kartlarıyla ölçümleri kayıt edilerek, takip altına alan Silivri Belediyesi ve İstanbul Üniversitesi, çalışmalarına ilçe genelinde devam edecek.