Demiral 'Yaşanan bu insanlık dışı olayı esefle kınıyoruz'

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, Mersin'in Tarsus İlçesi'nde cinayete kurban giden Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın hunharca katledilmesiyle ilgili basın açıklaması yaptı.

Demiral  'Yaşanan bu insanlık dışı olayı esefle kınıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demiral yapmış yazılı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“11.02.2015 tarihinde yaşanan elim olayda hayatını kaybeden Özgecan Arslan kardeşimize Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve kamuoyuna başsağlığı diliyor, yaşanan bu insanlık dışı olayı esefle kınıyoruz . Özgecan kardeşimizin başına gelen bu insanlık dışı olay toplum olarak hepimizin lanetlediği bir durumdur.                 

Halkımızın vicdanında derin yaralar bırakan bu tür çağ dışı olaylara karşı her zaman olduğu gibi Devletimizin tüm güvenlik güçleri ve yargı organları tarafından, özellikle kadınlarımıza yönelik gerçekleştirilen bu ve buna benzer akıldan ve izahtan yoksun insanlık dışı her türlü davranışın gereğinin yapılacağından şüphem yoktur.               

Adaletin yerini bulacağına inancım tamdır, yargı organları gereken cezayı verecektir. Bu gibi acı durumların bir daha yaşanmamasını diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun' dedi. ”