Dernek Yönetimlerinden Işıklar'a Ziyaretler

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Büyük Mübadele Derneği, Silivri Nevşehirliler Derneği ve Kars Sarıkamış Kazıkkaya Köyü Derneği'ni makamında ağırladı. Işıklar aynı gün Tokat Artova Deveci Karkın Köyü Derneği'ni ziyaret etti.

Dernek Yönetimlerinden Işıklar'a Ziyaretler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dernekleşmenin, yerel değerleri korumak ve yaşatmak amacıyla tek çatı altında birlik ve güç olmanın önemini her fırsatta vurgulayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe genelinde aktif olarak çalışan derneklerle uyum içinde çalışıyor. Önceki gün Büyük Mübadele Derneği, Silivri Nevşehirliler Derneği ve Kars Sarıkamış Kazıkkaya Köyü Derneği’ni makamında ağırlayan Başkan Işıklar, dernek yöneticileriyle sohbet etti. Işıklar, Dernek Başkanları Nergis Şahin, İsmet Toprakçı ve Hayrettin Karabulut ile yönetimlerine nezaket ziyaretleri için teşekkür etti. 

TOKATLI HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU

Başkan Işıklar, Meclis Üyesi Ali Vural ile birlikte aynı gün Tokat Artova Deveci Karkın Köyü Derneği’ni ziyaret etti. Tokatlı hemşerileriyle buluşan Başkan Işıklar, karşılıklı sohbet ederek sorun ve önerileri dinledi.