2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni Yapıldı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni Ortaköy Sezin Öztaş İlkokulu /Ortaokulunda yapıldı.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Programa, Silivri Kaymakamı Sayın Ali Partal, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Jandarma Komutanlığını temsilen Jandarma Üsteğmen Ali Yorulmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, İlçe Spor Müdürü Emrah Babuşçu, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, SİBESO Başkan Vekili Arif Kanık, Denetimli Serbestlik Müdürü Vedat Zencirci, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Ay, konuşmasında “Büyük bir hızla değişen dünyada çocuklarımızın geleceğin bilgi ve beceriyle donatılması sorumluluğunu anne ve babalarımızla ve bilhassa değerli öğretmenlerimizle tüm eğitim camiası olarak yüklenmiş bulunmaktayız. Bu eğitim öğretim yılında da öğrencilerin sahip olmaları gereken temel bilgi, beceri ve değerleri kazandırmanın yanı sıra bunları edinme süreçlerini de çağımızın gerektirdiği şekilde sağlamak durumundayız.” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Ay’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen İlçe Kaymakamı Ali Partal da yaptığı konuşmada özellikle okullarımızda ve çevrelerinde alınacak güvenlik tedbirlerine ve Güvenli Eğitim Koordinasyon görevlileri ile iş birliğine dikkati çekti.

Programda öğrencilerin şiir sunumları, halk oyunları gösterisi yer aldı.1. sınıf öğrencileri anasınıfı öğrencilerine, 5. Sınıf öğrencileri de 1. Sınıf öğrencilerimize okulumuza hoş geldiniz çiçeği sundu. Törenin ardından ilk ders zili çaldı ve programa katılan protokol üyeleri 3/A sınıfında eğitim öğretimi başlattı. Protokol temsilcilerinin 1. Sınıfları da ziyaret etmesinin ardından İlköğretim Haftası açılış programı sona erdi.