3D Yazıcı İle Hayalden Ürüne

Bu yıl Endüstri 4.0'ın teknolojik unsurlarını 21. yüzyıl becerileriyle entegre ederek müfredatına dahil eden Mektebim, eğitimde teknoloji kullanımı, yabancı dil eğitimi ve ülkemizin gerçeği olan sınavlara hazırlık çalışmaları ile okul öncesinden liseye kadar birçok yeni eğitim programı uyguluyor.

3D Yazıcı İle Hayalden Ürüne
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kritik Düşünme Becerileri, M+ Station, İnovasyon, Finansal Okuryazarlık, Küresel Farkındalık, M-LEAD, STEM, 3D ve Kodlama uygulamalarını, Endüstri 4.0 süreçlerine entegre ederek, Bütünsel Eğitim Modeli ile kesintisiz olarak öğrencilerine sunan Mektebim, bilişim becerileri ile birlikte günlük yaşamda karşılaştıkları problemlere çözüm üretebilmeleri ve değer yaratabilmeleri için farkındalık yaratıyor.

Çocuklara, etraflarını saran bilgisayarlı makineler ve büyük veri yığınları ile iletişime geçme, onlara ne yapmaları gerektiğini emredebilme ve onlardan gelen sinyalleri anlayabilmelerini sağlayacak yeni bir ‘dil’ becerisi kazandırmayı hedefleyen Mektebim, anaokulundan liseye kadar tüm kademelerde çocukların, oyun kodlama, mobil kodlama, algoritmik kodlama, 3D tasarım ve Robotik (akıllı cihaz tasarımı) kazanımlarını elde etmelerini i sağlıyor.

Eklemeli üretim için Kodlama dersleriyle birlikte Artırılmış Gerçeklilik uygulamaları gören öğrenciler, her kampüste bulunan Artırılmış Gerçeklik gözlüklerini kullanarak Mozaweb ile yaşayarak öğreniyorlar. E-STEM derslerini “Hayal et-Tasarla-Üret” mottosuyla uygulayan öğrenciler 3D yazıcıları kullanarak tasarladıkları ürünleri somutlaştırabiliyor.