Anaokulu öğrencilerinden yılsonu sergisi

Şerife Baldöktü Anaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu yılsonu sergisi davetlilerden tam not aldı. Okulda ayrıca öğrenci, veli ve öğretmenlerin el emekleriyle hazırlanmış olan kütüphane açılışı da yapıldı.

Anaokulu öğrencilerinden yılsonu sergisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şerife Baldöktü Anaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu yılsonu sergisine Silivri Kaymakamı Ali Partal, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Hayırsever İşadamı Nurullah Baldöktü, AK Parti Meclis Üyesi Harun Tüfekçi, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke, okul müdürleri, Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları, veliler ve davetliler katıldı.

Okul Müdiresi Hülya Bulut, misafirleri karşılamasının ardından başlayan programda ilk konuşmayı gerçekleştirdi. Bulut konuşmasında “Öncelikle okulumuza neden Z-kütüphane yapılmasına karar verdiğimizi kısaca anlatmak isterim. Velilerimizin okulumuzla ilgili değerlendirmelerini istek ve beklentilerini anketler aracılığıyla takip ediyoruz. Bu yıl genel olarak velilerimiz gerek okulun işleyişinden gerek donanımından gerekse çalışmalarımızdan oldukça memnundu. Bu nedenle biz de rehberlik servisimizin çalışmalarına odaklandık, öğrencilerimizin çoğunda ve aile bireylerinde ekran bağımlılığı sorunu yaşadığını fark ettik. Bu sorunun çözümü noktasında olumsuz alışkanlıkları olumlu olan ile değiştirmeyi amaçladık. Z-kütüphane kurulumuna bu şekilde karar verdik, ancak bakanlığımızın Z-kütüphane şartnamesini incelediğimizde okulumuzun bu şartları taşımadığı ve kurulum yapılamayacağını öğrendik, bu engel bizi yıldırmadı. Okul Aile Birliği üyemiz Onur Yılmaz, Okul Aile Birliği Başkanımız Yasemin Musa ve ben artık materyalleri kullanarak ve bizzat el emeği ile yaklaşık 10 günlük bir çalışma sonucunda kütüphanemizi tamamladık. Emeği geçen velilerimize okul çalışanım İlhan Günay'a teşekkürlerimi sunarım. Umarım kütüphanemiz ile öğrencilerimiz ekran bağımlılığından kurtulup sayfaların hayal dünyasında keyifli yol alırlar.”dedi.

Program İlçe Kaymakamı Ali Partal ve İşadamı Nurullah Baldöktü’nün konuşması ile devam etti. Yapılan konuşmaların ardından Silivri Kaymakamı Ali Partal ve İşadamı Nurullah Baldöktü, velilere plaketlerini takdim etti.

Öğrenci, veli ve öğretmenlerin el emekleriyle hazırlanmış olan kütüphane açılışının ardından katılımcılar çocukların hazırlamış olduğu sergiyi gezdi.