Arya çocukları büyük beğeni topladı

Arya Kreş Ve Gündüz Bakımevi öğrencileri ''Yıl Sonu Gösteri Programı'' geçtiğimiz gün Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu konferans salonunda gerçekleştirildi. Arya öğrencileri, gösterilerini izleyen veli ve misafirlerden büyük beğeni kazandı.

Arya çocukları büyük beğeni topladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yıl boyunca hazırlanmış oldukları şiir, şarkı, bale, modern dans, halk oyunları ve çeşitli etkinlikleri başarıyla sergileyen minikler velilerinden büyük alkış topladı.

Gösterinin açılış konuşmasını Kuruluş Müdürü Hande Küçükant Mutlu yaptı. Mutlu: “Bugün için emeği geçen canla başla çalışan tüm çalışma arkadaşlarına emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ulu Önder Atatürk der ki ''En mühim en esaslı nokta eğitim meselesidir''.Bu duygularla gelecek dönemlerin bu dönemden daha verimli geçmesini diliyorum'' dedi.

ARYA ÇOCUKLARI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Oğuz Aydos'un sunduğu programa Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlandı. Öğretmenleri Nazlı Can Karaköy'ün eşliğinde ''Çiçeklerin Dansı'' bale gösterisi gerçekleşti. Minik balerinlerin dansı velilerden büyük alkış aldı. Sonrasında Minikler Sınıfı öğretmenleri Medine Temel eşliğinde danslarını sergileyip İngilizce şarkılarını seslendirdiler. Minik öğrencilerin yaşlarına rağmen göstermiş oldukları performans oldukça beğenildi. Daha sonra Afacanlar sınıfından Sabri Eren Aygün, Ezgi Öztürk, Bilge Yağmur Ok ve Alican Mutu Öğretmenim şiirini okudular. Ayrıca programda Şirinler Sınıfı öğretmenleri Azime Ayçiçek ve İpek Kaplan eğitmenliğinde öğrenmiş oldukları Tekirdağ Karşılaması sahnede sergilediler. Afacanlar Sınıfı eğitmenleri Demet Yıldız eşliğinde Zeybek gösterisini sergiledikten sonra gösteri sona erdi.

VELİLER DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Programda Babalar Günü için hazırlanan sürpriz slaytlar seyircilerden bol alkış aldı ve duygusal anlar yaşattı. Öğretmenlerinin hazırladığı öğrencilerin ve babalarının resimleriyle gösterime sunulan slayt velilere duygu dolu anlar yaşattı.

AFACANLAR  DİPLOMA ALDI

Afacanlar sınıfından Hasan Umut Durmaz, Ezgi Öztürk, Sabri Eren Aygün ve Doruk Kocaoğlu diplomalarını alarak Arya Kreş ve Gündüz Bakımevinden mezun oldu. Keplerini coşkuyla atan miniklerin oldukça sevinçli olduğu görüldü. Arya Çocuk Evi Kurucuları Recep Karaköy ve Ceylan Karaköy çocukları öğretmenleri ve çalışanlarını başarılarından dolayı tebrik etti.