Başarıya 'ODAK'landılar

Eğitim ve öğretimin kalite çıtasını yükselterek, 'Çağdaş bir gelecek Odak ile gelecek' sloganıyla Silivri'ye hızlı bir giriş yapan Odak Okulları yönetici ve eğitim kadrosu oryantasyon programında bir araya geldi.

Başarıya 'ODAK'landılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çanta Eser Diamond Hotel &Convention Center’de bir hafta sürecek olan programında Odak Okulları yöneticileri ile eğitim kadrosu bir araya geldi.

Kariyerinde uzman olmuş eğitimcileri Odak Okulları kadrosuna dâhil eden kurum, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı’na hızlı bir giriş yapıyor.

Gökpala: “Eğitim camiasına imzanızı atacaksınız”

Türkçe Öğretmeni Eyüp Can Balaban’ın sunumu ile başlayan programda konuşan Odak Okulları Genel Müdür Yardımcısı Hülya Gökpala yaptığı selamlama konuşmasında “Hedefimiz, çocuklarımızı Ata’mızın ilke ve inkılâpları ışığında; ülkemiz ve dünyamız için büyük başarılara imza atacak 21.yüzyılın liderlerini ve girişimcilerini yetiştirmektir. Bir eğitimci olarak hayatımın ODAK noktası, hayallerimin ODAK noktası diyeceğimiz okulumuzda öğrenirken öğrenecek, öğretirken de öğreneceğiz. Yapacağımız tüm çalışmalarda paylaşımcı, katılımcı, demokratik yaklaşımınızla; dostluk ve yardımlaşma bağlarımınız güçlendirerek verimli ve üretken olmanın tadına varacaksınız. “Bilimin, Sanatın Ve Sporun ODAK Noktası” sloganıyla ifade edilebilen eğitim modelimizle 21.yüzyılın bireylerini yetiştirecek olan sizler okulumuza, ülkemize, dünyamıza değer katacak, tutku dolu çalışmalarla fark yaratarak eğitim camiasına imzanızı atacaksınız.

“Mutlu bir gelecek için eğitim neferleriyiz”

Değerli Odak Okullarının değerli öğretmenleri, meslek yaşantınızın bundan sonraki dönemini geçireceğinizeğitim yuvası olan Odak Okullarına hoş geldiniz. Hep birlikte kanatlarımızı açarak hayal ettiğimiz çağdaş uygarlık yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Mutlu bir gelecek için eğitim neferleriyiz. Doğruluktur sözümüz, çünkü Odaklıyız biz. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı ve bundan sonraki birlikte geçireceğimiz tüm yıllar duygulara değerlere motivasyona önem verdiğimiz mutlu, huzurlu, verimli ve sağlıklı günlerle dolsun. Geleceğe yön verecek nesilleri yetiştirme sorumluğunu sizler başarıyla yerine getireceksiniz. Buna inancımız tam.”dedi.

Bağlılık sembolü rozet ve kitap hediye edildi

Odak Okulları Genel Müdürü Fevzi Babalık da yaptığı konuşmada “Bu mutlu ve özel günde sizlerle bir arada olduğum için çok heyecanlıyım. 2017 yılı oryantasyon programımıza hoş geldiniz. Öğretmenler, en başta öğrencilerine olmak üzere velilerine ve içinde yaşadığı toplumu uzak hedefte bütün dünyayı etkileyen ve dönüştüren kişilerdir. Çocuklarımız Atatürk’ün izinden yürüyerek başarıya ODAKlanarak yetiştirmek en büyük hedefimizdir” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Odak okullarında eğitim verecek olan öğretmenlerin tanıtımının yer aldı sunum gerçekleştirildi. Rozet takılmasının ardından Odak Okulları Genel Müdürü Fevzi Babalık, ODAKlanan eğitimcilere kitap hediye etti.

Odak Okulları öğretmenlerinin eğitimlerinin yer alacağı oryantasyon programı bir hafta sürecek.