Berrak Anaokulu öğrencileri gösterileriyle büyüledi

Gümüşyaka'da faaliyet gösteren Cem Çakır'ın kurucusu olduğu Berrak Anaokulu, ilk mezunlarını verdi. Öğrencilerin hazırladığı gösterilerle eğlenen veliler, zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

Berrak Anaokulu öğrencileri gösterileriyle büyüledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gümüşyaka’da hizmet veren Berrak Anaokulu, ilk mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadı. Hazırladıkları gösterileri Okul bahçesinde kurulan sahnede sunan minikler hem eğlendirdi hem de duygusal anlar yaşattı.
Programa Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil ve yönetim kurulu üyeleri, SİBESO Başkanı Nuray Koçer, Güreş Ağası Çetin Ceylan, veliler ve davetliler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Berrak Anaokulu Müdiresi Sevcihan Tunalı selamlama konuşmasını gerçekleştirdi.
“ÇOK ÇALIŞTIK VE ÇOK KEYİFLİ ZAMANLAR GEÇİRDİK”
Tunalı, mezun vermenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Çocukların sosyalleşmesi ve günlük hayatta etkin bir duruma gelmesi ve öğrendiklerini sergilemesi bizim açımızdan çok önemli. Bu güzel çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirip geleceğimize etmek için hep birlikte çalışıyoruz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ilerlemeye çocuklarımızla beraber devam edeceğiz” dedi.
Bir yıl boyunca çocuklarla keyifli zamanlar geçirdiğini söyleyen Tunalı, “Çok çalıştık ve çok keyifli zamanlar geçirdik. Bu güzel günümüzde bizi yalnız bırakmayan ve yıl boyunca birlikte olduğumuz çalışma arkadaşlarıma, öğretmenlerimize ve tüm personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
MİNİKLER GÖSTERİLERİYLE BÜYÜLEDİ
Konuşmaların ardından Berrak Anaokulu öğrencilerinin yıl boyunca hazırladıkları gösteriler sahne aldı. İzleyiciler, miniklerin gösterilerini ilgiyle izlerken, Elma Şekeri sınıfı öğrencilerinden Çağla Çavuş ve Engin Vardar “Veda” adlı şiiriyle izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Türkçe ve İngilizce şarkılarla ritim dans ve bale gösterisi yapan öğrenciler, hem eğlendi hem eğlendirdi.
“EĞİTİME OLAN KATKI VE YATIRIMLARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK”
Programın son bölümde ise mezun olan öğrencilerin diplomalarını vermek üzere sahneye çıkan Berrak Anaokulu kurucusu Cem Çakır “Bugün bizim için çok önemli bir gün, iyisiyle kötüsüyle ilk yılımızı tamamladık ve çok güzel bir yılın bugün son günündeyiz. Bu süreçte ilk önce velilerimize, öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bugünü mezunlarımıza diplomalarını vererek tamamlıyoruz. Yeni dönemimizde eğitime olan katkı ve yatırımlarımız artarak devam edecek”dedi.
Mezun öğrencilere diploma verilmesinin ardından Berrak Anaokulu öğrenci, öğretmen ve çalışanları sahneye çıkarak 10.yıl marşını söyledi.