Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu'nda 'Bilim söyleşisi'

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu ile Trakya Üniversitesi iş birliği ile 'Bilim Söyleşileri' programı bugün gerçekleştirildi.

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu'nda 'Bilim söyleşisi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu konferans salonunda gerçekleştirilen ve Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim üyeleri Prof.Dr. Çiler Meriç, Prof. Dr. Belgin Elipek, Doç. Dr. Utku Güner ve Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Kaya ‘nın katılımları ile gerçekleştirilen program bugün saat 10.30’da başlayıp gün boyu devam etti. Programa Silivri Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay da katılım gösterdi.

Trakya üniversitesi fen fakültesi biyoloji bölümü bölüm başkan yardımcısı ve Hidrobiyoloji anabilim dalı başkanı Prof.Dr.Belgin Elipek ‘’Küresel İklim Değişikliği ve Suyun Önemi’’, Botanik anabilim dalı başkanı Prof.Dr.Çiler Kartal ‘’Bitkilerin Renkli Dünyası’’, hidrobiyoloji anabilim dalından Doç.Dr.Utku Güner ‘‘’Bilim Nedir?’’, genel biyoloji anabilim dalından Doç.Dr.Burhan ŞEN  ‘’Uzay ve Biz: Uluslararası Uzay İstasyonu’’ ve zooloji anabilim dalından Yrd.Doç.Dr.Mustafa KAYA ‘’Trakya’nın Önemli Kuş Alanları, Gala Gölü Milli Parkı, İğneada Longoz Milli Parkı’’ adlı konularla söyleşi gerçekleştirildi.