'Bilinçli Aileler, Sağlıklı Nesiller' seminerleri devam ediyor

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı, Silivri Emniyet Müdürlüğü ve SİAD ile ortak yürütülen, Silivri Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Tuğba Alkaya'nın sunumuyla 'Bilinçli Aileler, Sağlıklı Nesiller' projesi kapsamındaki seminer bu hafta Ayfar Otomotiv Fabrikasında gerçekleştirildi.

'Bilinçli Aileler, Sağlıklı Nesiller' seminerleri devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı, Silivri Emniyet Müdürlüğü ve SİAD ile ortak yürütülen, Silivri Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Tuğba Alkaya’nın sunumuyla “Bilinçli Aileler, Sağlıklı Nesiller” projesi kapsamındaki seminer bu hafta Ayfar Otomotiv Fabrikasında gerçekleştirildi. 

Uyuşturucu madde nedir, insan vücudunu nasıl etkiler, sosyal ve psikolojik etkileri nelerdir, çocuğunuzun uyuşturucu kullanıp kullanmadığını anlamanın yolları, tedavi süreci nasıl ilerler başlıklarıyla ayrıntılı bir sunum hazırlayan Meclis Üyesi Tuğba Alkaya ne yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Sunumun ardından, seminer Polis Memuru Bekir Şimşek’in yaşanılan olaylardan örnekler vererek yaptığı konuşmayla devam ederken, Madde bağımlılığı sorununun yasal boyutunu anlatmak üzere seminere katılım gösteren Av. Mehtap Özgenç ve Av. Şükriye Akkaya’da karşılaştıkları adli vakalar konusunda aileleri bilgilendirdi. Birçok adli vakada ailelerin, çocuklarının uyuşturucu kullandığını karakolda öğrendiğini söyleyen Akkaya ve Özgenç yasaların önleyici olmasının yanında ailelerin bilinçlendirilmesinin de önemine dikkat çekti.