'Bizim Gök Kubbemiz' altında Silivri'den Urfa'ya

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen, ilimizdeki eğitim kurumlarının Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgelerindeki 26 il ve bu illere bağlı 126 ilçedeki eğitim kurumları ile eşleştirilerek bilgi ve deneyim paylaşımının hedeflendiği Bizim Gök Kubbemiz Projesi kapsamında ilçemizden bir heyet Şanlıurfa 'nın Suruç ve Akçakale ilçelerindeki eğitim kurumlarına ziyarette bulundu.

'Bizim Gök Kubbemiz' altında Silivri'den Urfa'ya
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Alpay Yavuz ve Erdal Arslan, Profesör Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi müdürü İbrahim Muslu, Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Aksünger, Selimpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Abdurrahman Öztürkoğlu ve Silivri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Bilal Erel, Akçakale ve Suruç ilçelerinin İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde ve eşleştikleri okullarda   temaslarda bulunarak bilgi ve deneyim paylaşımında bulundular. Üç günlük gezi sırasında Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil TEKYILDIZ’ın ve Şube Müdürlerinin ev sahipliğinde Akçakale Anadolu Lisesine ve Akçakale Anadolu İmam Hatip Lisesine, Suruç İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Han ÖZDEMİR ve Şube Müdürlerinin ev sahipliğinde Suruç Fen Lisesine ve Suruç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal ŞEKEROĞLU ev sahipliğinde Milli Eğitim Müdürlüğüne resmi ziyaretlerde bulunuldu. 

Şanlıurfa merkez, Akçakale, Suruç Birecik ve Harran ’ın tarihi ve kutsal olan alanları ile Suriye’den gelen savaş mağduru insanların yaşadığı çadırkent ziyaret ziyaret edildi. Akçakale ve Suruç Milli Eğitim Müdürlüklerinin mükemmel sayılabilecek ev sahipliğinde heyetimize yöresel lezzetler ikram edildi. Karşılıklı hediyelerin verildiği Bizim Gök Kubbemiz proje gezisinde Eğitim-öğretim, kültürel, sanatsal vb alanlarda görüş alışverişi ile yapılabilecek iş birliği çalışmaları da değerlendirildi.