Candan Anaokulu eğitime hazırlanıyor

Silivri'de önümüzdeki yarı dönem sonrası eğitime başlayacak olan Candan Anaokulu kurucusu Ramazan Atabay, basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelerek, okul hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Candan Anaokulu eğitime hazırlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de eğitime başlayacak olan Candan Anaokulu kurucusu Ramazan Atabay, basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı. Kotil Vakfı’nın desteğiyle eğitime başlayacak olan Candan Anaokulu, öğrenci kayıtlarına başlarken, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı ikinci dönemi içerisinde de hizmet verecek.

Öğrenci kabulüne başladı

Basın mensuplarını sabah kahvaltısında ağırlayan Candan Anaokulu kurucusu Ramazan Atabay, okul hakkında açılış öncesi ön bilgilendirmelerde bulundu. İçerisinde bulunduğumuz 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı ikinci döneminde öğrencilerine eğitim vermeye başlayacak olan Candan Anaokulu, öğrenci kabulüne başladı.

Genel kapasitesi 200 öğrenci olan Candan Anaokulu’nda Atabay’ın açıklaması ilk etapta 50 öğrenci kapasitesi ile eğitime başlamak.

“İyi Bir Gelecek, Candan Eğitimle Gelecek”

3-6 yaş grubu çocuklar için okul öncesi eğitimi verecek olan Candan Anaokulu, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet verirken, “İyi Bir Gelecek, Candan Eğitimle Gelecek” sloganıyla yola çıkıyor. Klasik okul öncesi eğitimlerine ek olarak öğrencilerine İngilizce, Yaratıcı Drama, Fen ve Doğa, Hareket ve Koordinasyon Gelişimi eğitimlerini de verecek olan Candan Anaokulu; hijyenik ve çocukların özgürce hareket edebileceği kapalı ve açık spor alanları, geniş sınıf ortamları ile öğrencilere kaliteli eğitimi yaşatma amacında.

Candan Anaokulu İletişim Bilgileri: 0212 723 67 67 – 0532 731 05 36

Eyüp Can BALABAN