Çizgi Koleji 10 Kasım Töreni

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 80. yılında Çizgi Koleji öğrencileri saygı, sevgi ve özlemlerini etkinlikleriyle ifade etti. İlkokul ve Ortaokul öğrencilerinin okul bahçesinde oluşturduğu ATAM yazısı, havadan çekilen fotoğraflarıyla büyük beğeni ve takdir topladı.

Çizgi Koleji 10 Kasım Töreni
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çizgi Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilen anma törenindeyse öğrenciler koroda söyledikleri şarkılarla, şiirleriyle, drama gösterileriyle Atatürk’e olan özlemlerini dile getirdiler.

Atatürk’ün hayatının slayt sunumu ile başladığı törende, Çizgi Koleji öğrencilerinin enstrüman ve seslendirmeleriyle oluşturulan koroda Atatürk için söylenen şarkılar dinleyenleri hüzünlendirdi.  7. sınıf öğrencisi İdris Efe Ergun’un Atatürk’ü canlandırarak oynadığı Zeybek ise Ata’ya olan özlemleri perçinledi.

Türk Gençliği olarak Çizgi Koleji öğrencilerinin drama gösterilerinde verdikleri “Atam İzindeyiz” mesajı ve program sonunda öğrencilerin hep birlikte okuduğu  “Gençliğin Ata’ya Cevabı” ise geleceğe dair umutları aydınlatarak izleyen velileri gururlandırdı.