Çizgi Koleji'nden bir ilk

Çizgi Koleji, dünya üzerinde önde gelen eğitim modeli olan Finlandiya Eğitim Modeli'ni okullarına taşıyor. Finlandiya ile resmi anlaşma yapan Çizgi Koleji kurucusu Ulaş Velioğlu, bu anlaşmanın da ilk olduğunu belirtti.

Çizgi Koleji'nden bir ilk
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çizgi Koleji’nde uygulanan Finlandiya Eğitim Modeli’nde, çocukların okuma becerileri, bilim ve matematik okuryazarlığı kadar sosyal bilimler, görsel sanatlar, işitsel sanatlar, spor ve pratik yaşam becerilerinin gelişmesi sağlanmaktadır.

Çizgi Koleji öğrencileri anaokulu ve ilkokul dönemlerinde doyasıya oyunlar oynarken aynı zamanda da keyif alarak öğreniyor.

Çizgi Koleji atölyelerinde yaparak ve yaşayarak öğrenme modeli uygulanırken çocuklar “Yaparak deneyimlemeyi, eğlenerek öğrenmenin” keyfini yaşıyorlar.

Çizgi Koleji aldığı uluslararası danışmanlık hizmetleriyle, Finlandiyalı eğitmenlerden öğretici eğitimi hizmeti almaktadır. Bu sebeple uyguladığı yöntemlerle ALTERNATİF, bireyselleştirilmiş eğitim programlarıyla BUTİK bir okuldur.

WES Danışmanlık şirketi ile yapılan anlaşma sonucunda, Türkiye’de bir ilk olarak Finlandiya ile resmi anlaşma yapan tek okul Çizgi Koleji oldu.