Çizgi Kolejine Eğitimde Başarı Ödülü

İlki 2014 yılında gerçekleştirilen ve eğitim dünyasının beğenisini kazanan Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri, bu yıl 5. kez düzenlendi. 15 Kategoride sahiplerini bulan ödül töreninde 'Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi' dalındaki ödüle bu yıl Çizgi Koleji STEM Otobüsü layık görüldü.

Çizgi Kolejine Eğitimde Başarı Ödülü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

STEM eğitimindeki başarısını imkanı olmayan öğrencilere götürmeyi hedefleyen Çizgi Koleji İnevasyon ekibinin tasarladığı STEM Otobüsü, eğitim camiası tarafından yılın en başarılı sosyal sorumluluk projesi seçildi.

Çizgi Kolejine Eğitimde Başarı Ödülü

Çizgi Koleji Kurucusu Ulaş Velioğlu’nun hayali olarak ortaya çıkan projede maddi imkanı olmayan öğrencilere ulaşım için tasarlanan otobüste STEM, Kodlama, arttırılmış gerçeklik, 3D Yazıcı gibi donanımlarla tasarlanan otobüs, okulları ziyaret ederek öğrencilere uygulamalar yapma imkanını taşıyor. Eğitim camiasının da beğenisini ve takdirini kazanarak Sosyal Sorumluluk Ödülünü Çizgi Kolejine kazandırdı.

Çizgi Kolejine Eğitimde Başarı Ödülü

Ödül törenine katılan Çizgi Koleji Kurucusu Ulaş Velioğlu, Çizgi Kolejleri Kampüs Müdürleri bu güzel gecede aldıkları anlamlı ödülün gurur ve mutluluğunu yaşarken, Çizgi Koleji ailesini yalnız bırakmayan ve mutluluklarını paylaşan Eğitim Yazarı Sayın Abbas Güçlü, Çizgi Koleji Danışma Kurulu üyeleri Prof. Dr. Sinan Alçın ve Prof. Dr. İrfan Erdoğan’ın katılımından da onur duyarak teşekkürlerini dile getirdiler.

Çizgi Kolejine Eğitimde Başarı Ödülü

Ödülü TÖDER Başkanı İbrahim Taşel’in takdim ettiği Ulaş Velioğlu yaptığı konuşmada: “İlkokul eğitimimi Bitlis’in Adilcevaz İlçesinin elektriği olmayan Harmantepe Köyünde rahmetli babam Yahya Velioğlu’nun okuttuğu birleştirilmiş sınıfta aldım. O zamanların imkânsızlığında bizler sadece telden araba yapabiliyorduk. Günümüzde ise artık çocuklarımız kodlama ile kendi oyunlarını yazıyor, köprüler tasarlıyorlar. Bende bu eğitimi alma imkânı olmayan çocuklarımıza okullarımızda verdiğimiz eğitimi onlara taşımak amacıyla ekibimizle beraber Çizgi Koleji STEM otobüsünü hayal ettim. Projemizi ödüle layık gören eğitim camiasının değerli üyelerine teşekkür ederim.” dedi ve “Bu ödülü rahmetli babam Yahya Velioğlu’na ithaf ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Çizgi Kolejine Eğitimde Başarı Ödülü